In het kader van de UEFA Youth League heeft het Onder-19-team van PSV dinsdag verloren van RC Lens.

Lens U19
2 - 1
PSV U19
PSV U19

Vroeg in het duel opende Ayanda Sishuba de score namens de Fransen. Namens de Eindhovense formatie van trainer Vincent Heilmann was het de negentienjarige Israëliër Tai Abed die fraai scoorde.

Tien minuten voor tijd zag centrumverdediger Emmanuel van de Blaak de rode kaart. Daarvan wist Lens in de slotfase te profiteren door een doelpunt van Anthony Bermont. In blessuretijd pakte ook invaller Eus Waayers nog een rode prent bij de PSV-talenten.

Voor de Eindhovense ploeg betekende het de eerste nederlaag in groep B van de Youth League. Eerder werd er knap gewonnen bij Arsenal (1-2) en met 1-1 gelijkgespeeld tegen Sevilla. Voor Lens, koploper van de groep, betekende de zege dat het foutloos aan kop blijft.