Bosz baalt van vuurwerk PSV-supporters: 'Liever dertig seconden later'

Reacties

Een groep supporters van PSV heeft donderdagavond op negatieve wijze hun stempel gedrukt op het uitduel met SC Heerenveen. Terwijl hun ploeg op weg was naar een historische zege, zorgden zij voor minutenlang oponthoud door vuurwerk af te steken.

Bosz baalt van vuurwerk PSV-supporters: 'Liever dertig seconden later'
© Pro Shots
sc Heerenveen
sc Heerenveen
0 - 8
PSV
PSV

De wedstrijd was met een tussenstand van 0-8 al zo goed als gespeeld, toen er in het uitvak met PSV fans grote hoeveelheden vuurwerk werden afgestoken. Dit leidde tot grote hoeveelheden rook in het Abe Lenstra Stadion, waardoor voetballen niet mogelijk was.

Ook de spelers van PSV keken vol ongeloof naar het vak met hun supporters. Scheidsrechter Danny Makkelie kon niet anders dan de wedstrijd stilleggen. Op dat moment waren er 89 minuten gespeeld. Zonder extra tijd toe te voegen werd het duel uitgespeeld.

Peter Bosz baalde van de actie van de PSV-supporters en noemde het donderdagavond op zijn persconferentie na afloop jammer dat de wedstrijd zo werd onderbroken. 'Ik had liever dat ze het dertig seconden later hadden gedaan. Ik snap het niet. Jammer.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.