PSV: spelers in de wachtkamer, Kenedy als back-up

Reacties

Waar veel clubs deze laatste dagen de selectie nog hopen te versterken, heeft PSV nog een paar spelers in de wachtkamer. Het is behoorlijk druk in Eindhoven.

PSV: spelers in de wachtkamer, Kenedy als back-up

Simon Poulsen, Rai Vloet, Adam Maher, Florian Jozefzoon; ze waren afgelopen maandag allemaal van de partij. Twee dagen voor het sluiten van de transfermarkt was het kwartet, dat deze zomer uit mocht kijken naar een nieuwe werkgever, gewoon op De Herdgang.

PSV wilde doorselecteren deze zomer. Met spelers als Daniel Schwaab, Siem de Jong en Bart Ramselaar werd vers bloed binnengehaald. Bovendien dienen talenten zich aan. Het betekende dat er geen ruimte meer was voor enkele meer gevestigde namen.

Maandagmiddag was er volgens technisch manager Marcel Brands enkel concrete interesse voor Rai Vloet, die waarschijnlijk op huurbasis naar FC Eindhoven vertrekt. Voor de overige spelers wordt het last-minute. Volgens Brands heeft nog geen club zich officieel gemeld voor de overige drie.

Toch betekent dat niet dat bijvoorbeeld Maher, die eerder gelinkt werd aan Fenerbahçe, ook donderdag nog PSV'er is. De zaakwaarnemers en dus ook andere clubs, weten precies welke voorwaarden PSV stelt bij een mogelijk vertrek. Worden die ingewilligd, dan er zelfs 31 augustus nog wat gebeuren.

Lange tijd golden Luciano Narsingh en Jetro Willems tot de twee belangrijkste transferdoelwitten. Beide internationals hebben nog maar een eenjarig contract en wilden kijken wat er langskwam. Maandagmiddag liet Brands weten dat er geen concrete biedingen zijn voor beide spelers en dat hij bovendien verwacht dat beide internationals zullen blijven.  Eerder liet de Eindhovense directie doorschemeren geen fan te zijn van last-minute uitgaande transfers.

Kenedy
Komen er nog spelers? Veel zullen het er niet zijn, maar PSV aast op zogenaamde buitenkansjes. Zo zoemt niet voor het eerst de naam van Chelsea-speler Robert Kenedy rond in Eindhoven. PSV bevestigt dat het eerder met de Engelsen contact heeft gehad over de Braziliaan.

Kenedy kan zowel linksachter als op de vleugels uit de voeten. Hij wordt in Eindhoven gezien als een goede back-up als bijvoorbeeld Poulsen of Jozefzoon alsnog vertrekt. Brands liet VI wel weten heel recent geen contact te hebben gehad met Chelsea.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.