PSV rekent niet meer op vertrek Matavz

Reacties

PSV heeft geen contact meer gehad met Rubin Kazan over de transfer van Tim Matavz. De clubleiding in Eindhoven verwacht dat de Sloveense aanvaller niet meer vertrekt.

PSV rekent niet meer op vertrek Matavz

'Ik reken niet meer op een transfer', zegt technisch manager Marcel Brands tegen Voetbal International. Rubin Kazan en PSV bereikten onlangs een akkoord over een transfersom van 7,8 miljoen euro voor Matavz (foto). Omdat de bankgaranties in orde waren gaf PSV toestemming voor een medische keuring.

Bij dat onderzoek werden er door onafhankelijke artsen in München vraagtekens geplaatst bij de fitheid van Matavz, die in december een knieoperatie onderging. Hoewel andere onafhankelijk artsen geen bezwaar zagen, liet Rubin Kazan PSV weten dat het Matavz niet langer wilde.

Ook na aanvullende informatie uit Eindhoven veranderde dat standpunt niet. 'We hebben gewoon helemaal niets meer gehoord, heel apart', aldus Brands. Matavz traint inmiddels weer met de A-selectie van PSV en maakt het seizoen normaal gesproken af. PSV verwacht niet dat er in de laatste week van de Russische transfermarkt nog iets zal gebeuren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.