PSV reist met Wijnaldum af naar Franse Alpen

Reacties

PSV is donderdagochtend met een groep van 24 spelers vertrokken naar de Franse Alpen. Ook Georginio Wijnaldum is van de partij tijdens het trainingskamp.

PSV reist met Wijnaldum af naar Franse Alpen

De aanvoerder van PSV wordt al lange tijd in verband gebracht met een transfer naar het buitenland. PSV houdt sterk rekening met een spoedig vertrek van Wijnaldum en is in onderhandeling met Newcastle United.

Tijdens het trainingskamp speelt de ploeg van trainer Phillip Cocu drie oefenwedstrijden. In het kader van de Valais Cup is FC Basel op zaterdag 11 juli de eerste tegenstander, terwijl PSV vier dagen later de Franse topclub Olympique Lyon treft. Dat duel wordt overigens niet in Annecy gespeeld vanwege een verbod van de lokale autoriteiten.

Op vrijdag 17 juli nemen de Eindhovenaren het op tegen een andere grootmacht uit de Ligue 1. Cocu geeft in Frankrijk een aantal jeugdspelers de kans zich te bewijzen in het eerste elftal en heeft daarnaast ook de Nederlandse internationals tot zijn beschikking.

De PSV-selectie voor het trainingskamp in de Franse Alpen:

Doel: Luuk Koopmans, Remko Pasveer en Jeroen Zoet.
Verdediging: Suently Alberto, Joshua Brenet, Jeffrey Bruma, Nicolas Isimat, Simon Poulsen, Jordy de Wijs en Jetro Willems.
Middenveld: Jorrit Hendrix, Oscar Hiljemark, Clint Leemans, Ramon Pascal Lundqvist, Adam Maher, Marcel Ritzmaier, Stijn Schaars, Rai Vloet en Georginio Wijnaldum.
Aanval: Steven Bergwijn, Luuk de Jong, Nicolai Laursen, Jürgen Locadia en Luciano Narsingh.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.