PSV presenteert Deense belofte Laursen

Reacties

PSV heeft de komst van de Deense jeugdinternational Nikolai Laursen afgerond. De zeventienjarige aanvaller heeft in Eindhoven voor drie jaar getekend.

PSV presenteert Deense belofte Laursen

Laursen is een van de grootste talenten van Denemarken en maakte namens Brøndby IF op zestienjarige leeftijd al zijn debuut in de Deense competitie. Daarin kwam hij afgelopen seizoen tot drie duels, waarin hij eenmaal scoorde.

PSV maakt op de clubwebsite bekend dat Laursen de medische keuring met goed gevolg heeft doorstaan, waarna hij in het bijzijn van technisch manager Marcel Brands zijn verbintenis heeft ondertekend. De aanvaller, voor wie PSV om en nabij een miljoen euro betaalt, zal eerst aansluiten bij Jong PSV.

'Ik ben heel gelukkig dat alles rond is en ik mezelf PSV'er mag noemen', aldus de kersverse PSV'er zelf. 'Hier heb ik op gewacht', aldus Laursen, die zichzelf vervolgens ook al voorstelde. 'Ik ben een snelle, technische speler met overzicht en pik geregeld mijn doelpunten mee.'

Eerder op de dag legde PSV ook al Jurich Carolina voor drie jaar vast. De zestienjarige jeugdinternational komt over van AZ.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.