PSV neemt met tegenzin afscheid van directeur Reker

Jan Reker is bezig aan zijn laatste maanden in dienst van PSV. De algemeen directeur sloeg het aanbod langer te blijven af.

PSV neemt met tegenzin afscheid van directeur Reker

PSV betreurt het besluit van Reker na 30 juni 2010 te stoppen in Eindhoven. 'De verstandhouding met Jan is prima', zei Frits Schuitema, voorzitter van de Raad van Commissarissen, tegen Voetbal International. 'Hij gaat mogelijk ook nog dingetjes doen voor PSV, maar niet meer in zijn huidige functie.'

Reker keerde in 2007 als algemeen directeur terug bij PSV. Na een moeizaam begin met onder meer een conflict met keeper Gomes voelde hij zich op zijn plaats in Eindhoven.

'Mijn persoonlijke redenen om niet door te gaan wegen zwaarder', zei Reker op de PSV-website. 'Het is belangrijk om dit de organisatie in een vroeg stadium te laten weten. Ik blijf doorwerken tot het einde van het huidige seizoen.'

PSV neemt per 1 mei ook afscheid van commercieel directeur Marcel van den Bunder. De Eindhovense club is op zoek naar iemand die de functie van commercieel en algemeen directeur kan combineren, 'een persoon die managementkwaliteiten, commerciële ervaring én affiniteit met voetbal verenigt'.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen