PSV mogelijk hele voorbereiding zonder Guardado en Arias

Reacties

Andrés Guardado en Santiago Arias missen mogelijk de gehele voorbereiding op het nieuwe seizoen bij PSV. Guardado mag van de Mexicaanse bondscoach de strijd om de Copa América (11 juni tot en met 4 juli) laten schieten, maar gaat wel mee naar het toernooi om de Gold Cup (7 tot en met 26 juli).

PSV mogelijk hele voorbereiding zonder Guardado en Arias

Arias (foto) is op zijn beurt geselecteerd voor de Colombiaanse ploeg die gaat spelen om de Copa América. Zijn land neemt niet deel aan de strijd om de Gold Cup. De rechtsback heeft echter pas na het eerstgenoemde toernooi in Chili drie weken vakantie, waardoor hij ook een groot deel van de voorbereiding mist.

PSV kiest ervoor in de voorbereiding te oefenen tegen zware tegenstanders. Met het oog op de rentree in de Champions League hebben de Eindhovenaren vriendschappelijke wedstrijden geregeld tegen AS Monaco (17 juli) en Borussia Mönchengladbach (vermoedelijk 24 juli).

Tussendoor speelt de landskampioen op een toernooi in Zwitserland, tegen zeer waarschijnlijk FC Basel en Olympique Marseille. Op 21 juli staat de traditionele wedstrijd tegen FC Eindhoven gepland om de Lichtstadtrofee. De campagne van PSV begin op 5 juli in Bergen op Zoom, waar het tegen de amateurs van DOSKO speelt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.