PSV moet nog een wedstrijd glibberen op veld

Reacties

Na de afsluiting van het kalenderjaar 2014, thuis tegen Go Ahead Eagles, buigt PSV zich over een oplossing voor de glibber-grasmat in het Philips Stadion. De Eindhovense spelers moeten zich nog één keer behelpen.

PSV moet nog een wedstrijd glibberen op veld

Het veld in het Philips Stadion zorgde voor de nodige kritiek na de topper tegen Feyenoord. Onder anderen PSV-trainer Phillip Cocu erkende dat de net enkele weken oude grasmat (nog) niet voldoet. 'Het is nu zo dat we een serie thuiswedstrijden op rij spelen en daarna moeten we in de winterstop kijken of we het weer beter kunnen krijgen.'

Cocu weet dat zijn ploeg het nog één van die reeks thuiswedstrijden zal moeten doen met de toendra. De PSV-afdeling die verantwoordelijk is voor de grasmat probeert het veld zo goed mogelijk te prepareren voor de afsluiting van het jaar. Drastische maatregelen zijn niet aan de orde voor het duel met Go Ahead Eagles, dat zaterdag het Philips Stadion aandoet.

Na die laatste competitiewedstrijd voor de winterstop buigt PSV zich over een oplossing voor de problemen. Noodzaak voor een snelle reparatie is er op het moment nog niet, het veld in het Philips Stadion wordt voorlopig niet gebruikt. Hoewel de Eredivisie halverwege januari wordt hervat, staat pas eind januari weer een thuiswedstrijd op het programma voor PSV.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.