PSV met Schaars en Brenet aan de aftrap tegen Groningen

In de uitwedstrijd van PSV tegen FC Groningen start Stijn Schaars twee weken na zijn afmelding voor het Nederlands elftal in de basis. Zoals verwacht ontbreken Luciano Narsingh, Georginio Wijnaldum, Ji-Sung Park, Jeroen Zoet en Karim Rekik nog door blessures.

PSV met Schaars en Brenet aan de aftrap tegen Groningen

Schaars (foto) meldde zich vanwege een knieblessure nog af bij bondscoach Louis van Gaal voor de laatste twee WK-kwalificatiewedstrijden van het Nederlands elftal, maar is voldoende hersteld om in Groningen om 14.30 uur aan de aftrap te verschijnen.

Adam Maher moet samen met Ola Toivonen voor aanvallende impulsen zorgen vanaf het middenveld, maar rechtsback Santiago Arias zit na basisplaatsen tegen Chernomorets Odessa (2-0) en RKC Waalwijk (2-1) weer op de bank ten faveure van Joshua Brenet.

Bij FC Groningen start Nick van der Velden bij afwezigheid van de geblesseerde David Texeira in de punt van de aanval. Ook Genero Zeefuik en Richairo Zivkovic zouden de Uruguayaanse aanvaller kunnen vervangen, maar trainer Erwin van de Looi geeft de voorkeur aan Van der Velden, die doorgaans op het middenveld speelt.

Opstelling FC Groningen: Bizot; Magnasco, Botteghin, Kappelhof, Wijnaldum; Hiariej, Kieftenbeld, Chery; Adorján, Van der Velden, Kostic.

Opstelling PSV: Tyton; Brenet, Bruma, Hendrix, Willems; Toivonen, Schaars, Maher; Bakkali, Matavz, Depay.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen