PSV met fitte Guardado in 4-3-3-formatie tegen Bayern

Reacties

PSV lijkt Bayern München woensdag te bestrijden in een 4-3-3-formatie, zo kan worden geconcludeerd uit de opstelling. De aanval van de Eindhovenaren wordt gevormd door Luciano Narsingh, Luuk de Jong en Gastón Pereiro.

PSV met fitte Guardado in 4-3-3-formatie tegen Bayern

Trainer Phillip Cocu van de Eindhovenaren kiest in elk geval niet voor de 5-3-2-variant waarmee afgelopen maand Atlético Madrid tegemoet werd getreden.

Op het middenveld krijgt de fitte Andrés Guardado gezelschap van Siem de Jong en Davy Pröpper. De defensie bestaat uit Joshua Brenet, Daniel Schwaab, Héctor Moreno en Jetro Willems.

Bij Bayern München start Arjen Robben in de basis. De Groninger speelt voor het eerst in Champions League-verband tegen een Nederlandse club. De opstelling van de Duitse kampioen kent geen verrassingen met ook basisplaatsen voor onder anderen Robert Lewandowski en Thomas Müller.

Het treffen in de Allianz Arena begint om 20.45 uur en staat onder leiding van arbiter William Collum. Na twee speelrondes bezit PSV net als FK Rostov één punt, twee minder dan Bayern. Atlético Madrid leidt voorlopig de dans in Groep D met zes punten.

Opstelling Bayern München: Neuer; Lahm, Boateng, Hummels, Alaba; Kimmich, Alonso, Thiago; Robben, Lewandowski, Müller.

Opstelling PSV: Zoet; Brenet, Schwaab, Moreno, Willems; Pröpper, Guardado, S. de Jong; Narsingh, L. de Jong, Pereiro

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.