PSV met 21 spelers naar Madrid voor return tegen Atlético

Reacties

PSV is maandag met 21 spelers afgereisd naar Spanje voor de return in de achtste finale van de Champions League tegen Atlético Madrid. De geschorste Gastón Pereiro behoort wel tot de selectie van trainer Phillip Cocu, Adam Maher niet.

PSV met 21 spelers naar Madrid voor return tegen Atlético

Cocu moet voor de achttienkoppige wedstrijdselectie behalve Pereiro nog twee spelers laten afvallen. Een van hen zal vermoedelijk derde doelman Luuk Koopmans zijn. Maher maakt sowieso geen kans op een uitverkiezing. De 22-jarige middenvelder zat tijdens de heenwedstrijd in Eindhoven ook al op de tribune en miste ook de laatste drie competitieduels.

Om 10.15 uur vertrekt PSV vanaf Eindhoven Airport naar Madrid. In aanloop naar de return van dinsdagavond (20.45) trainen de Eindhovenaren om 19.30 uur in het Estádio Vicente Calderón, waar ze een 0-0 gelijkspel uit het heenduel als uitgangspunt hebben. De ploeg van Cocu boekte dat resultaat zonder de geschorste Luuk de Jong, maar die is er nu weer bij. Pereiro dus niet, omdat hij rood kreeg in Eindhoven (foto).

De 21-koppige selectie van PSV

Doel: Jeroen Zoet, Remko Pasveer, Luuk Koopmans.
Verdediging: Nicolas Isimat-Mirin, Héctor Moreno, Santiago Arias, Jeffrey Bruma, Jetro Willems, Joshua Brenet, Jordy de Wijs.
Middenveld: Davy Pröpper, Stijn Schaars, Andrés Guardado, Marco van Ginkel, Jorrit Hendrix.
Aanval: Gastón Pereiro, Luuk de Jong, Luciano Narsingh, Florian Jozefzoon, Maxime Lestienne, Jürgen Locadia.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.