PSV meldt zich pas bij Espanyol na ja-woord Moreno

Reacties

PSV is in afwachting van de beslissing die verdediger Héctor Moreno (foto) over zijn toekomst neemt. De 27-jarige Mexicaanse international kan in Eindhoven een contract voor drie of vier jaar tekenen.

PSV meldt zich pas bij Espanyol na ja-woord Moreno

Technisch manager Marcel Brands hoopt deze week uitsluitsel te krijgen van Moreno, voor wie meer clubs in de markt zijn. Moreno’s contract bij Espanyol loopt over een jaar af. Zijn marktwaarde wordt ingeschat op drie à vier miljoen euro.

PSV zou bereid zijn dat bedrag te betalen, maar heeft volgens Brands nog geen contact opgenomen met de clubleiding van Espanyol. 'Moreno weet dat we geïnteresseerd zijn, maar dat is op dit moment echt alles', zo zegt Brands tegen Voetbal International. 'Pas als hij  ja zegt tegen ons voorstel kunnen we eventueel verder. Het voert veel te ver om te zeggen dat wij op de komst van Héctor rekenen. Ik reken nergens op zolang er geen handtekening is gezet.'

Moreno werd eind 2007 weggeplukt door AZ uit Mexico. Hij voetbalde in Alkmaar tot de zomer van 2011. Toen verkocht AZ hem voor vier miljoen euro aan Espanyol.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.