PSV lijkt te vroeg te komen voor terugkerende Bruins

Reacties

Luigi Bruins maakt dinsdag zijn rentree in het shirt van Excelsior. De middenvelder kon zeven maanden niet in actie komen door een voetblesssure, maar speelt dan mee in een oefenduel van de beloften met Jong FC Utrecht.

PSV lijkt te vroeg te komen voor terugkerende Bruins

Onlangs hervatte Bruins de groepstraining en nu mag hij dus zijn eerste wedstrijdminuten gaan maken. Het is de bedoeling dat de middenvelder sowieso één helft in actie komt als zijnde een test, zo liet Excelsior weten.

De wedstrijd met Jong FC Utrecht moet de Kralingers wat meer duidelijkheid verschaffen over wanneer de Rotterdammer ongeveer weer inzetbaar is voor de hoofdmacht. Het uitduel met PSV van komende zaterdag lijkt hij niet te gaan halen. Bruins is overigens niet de enige speler van Excelsior die in de beloftenwedstrijd terugkeert van een blessure. Ook Stanley Elbers maakt zijn opwachting. De aanvaller kwam in augustus over van Helmond Sport, maar speelde nog geen minuut door een hamstringkwetsuur.        

Bruins speelde op 22 maart van dit jaar zijn laatste wedstrijd namens Excelsior, toen er 1-1 werd gespeeld tegen PEC Zwolle. Daarna kreeg hij last van hielproblemen, waarna hij onder het mes ging.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.