PSV legt Willems geen harde deadline op

Reacties

Met nog een eenjarig contract is Jetro Willems een interessant transferobject. Werkgever PSV is bereid mee te werken aan een transfer.

PSV legt Willems geen harde deadline op

Harde deadlines heeft de club de Oranje-international niet opgelegd. Waar de club Jeffrey Bruma én VfL Wolfsburg vroeg om voor 1 juli duidelijkheid te scheppen, heeft Willems op zijn beurt geen harde deadline meegekregen. De verdediger kan dus ook later in de transferwindow nog vertrekken. Ondanks diverse speculaties hebben de Eindhovenaren nog een enkel bod ontvangen.

Mocht Willems niet vertrekken, dan hoopt PSV het contract met de verdediger alsnog open te kunnen breken. Als Willems, die vrijdag voor het eerst weer zijn opwachting maakt op het trainingsveld van PSV, wel een miljoenentransfer maakt, dan is de kans groot dat Héctor Moreno en Santiago Arias in Eindhoven blijven.

Technisch manager Marcel Brands wil zijn achterhoede enigszins intact houden. 'Na het vertrek van Jeffrey en een mogelijk vertrek van Jetro, is het achterin wat ons betreft wel klaar', laat hij tegenover Voetbal International weten. 'We willen achterin niet helemaal opnieuw beginnen. Al heb je natuurlijk geen zekerheden. Je weet hoe het werkt in de voetballerij en al helemaal in de transferperiode.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.