PSV laat oog vallen op derde Montenegrijns talent

Reacties

Na Aleksandar Boljevic (18), momenteel op huurbasis actief voor Jong PSV, en Boris Cmiljanic (18), per 1 juli contractspeler in Eindhoven, heeft PSV opnieuw een Montenegrijns talent op de radar. De scouts van de club volgen met meer dan gemiddelde interesse de ontwikkeling van de zeventienjarige linkervleugelverdediger Andrija Vukcevic.

PSV laat oog vallen op derde Montenegrijns talent

De speler van Buducnost Podgorica is vaste waarde in de nationale jeugdploegen van Montenegro. Ook FC Twente en FC Groningen hebben Vukcevic gescout. PSV is op zoek naar versterking voor de beloftenselectie van coach Darije Kalezic (foto), die mondeling akkoord is over contractverlenging.

De club maakte deze week bekend dat het afscheid neemt van Jong PSV-spelers Thomas Horsten, Dennis Dengering, Tufan Özbozkurt en A1-speler Mohamad Mahmoud. Zij zijn gewogen en te licht bevonden. Eerder vertrokken Burak Kardes (Ankaraspor), Rik Schouw (Achilles '29) en tekende keeper Benjamin van Leer bij Roda JC. Doelman Jesse Bertrams (19) krijgt een contract en gaat samen met zijn oudere broer Nigel (21), derde keeper van de A-selectie, volgend seizoen veel in Jong PSV keepen.

De verwachting is dat PSV de optie tot koop op Boljevic licht. Olivier Rommens maakt deze zomer de overstap naar Jong PSV. Daarmee heeft Kalezic voor volgend seizoen reeds veertien spelers voor zijn selectie, maar dat is te weinig. De Belg Jari Vandeputte (18) is ook in beeld als potentiële versterking voor PSV.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.