PSV laat Labyad lopen ondanks open sollicitatie

Zakaria Labyad (20) hoeft voorlopig niet op een terugkeer naar PSV te rekenen. De clubleiding heeft de aanvaller/middenvelder van Sporting Lissabon, die graag terug wil naar Nederland en in het bijzonder naar PSV, laten weten dat er op dit moment geen plaats voor hem is.

PSV laat Labyad lopen ondanks open sollicitatie

'Wij hebben op dit moment genoeg middenvelders', zegt technisch manager Marcel Brands. 'Iedereen weet dat wij pas wat doen als Ola Toivonen vertrekt en daar ziet het op dit moment niet naar uit.'

Labyad bood eerder deze week bij Marcel Brands zijn excuses aan voor zijn gedrag van vijftien maanden geleden. Destijds tartte hij alles en iedereen bij PSV, door te profiteren van een hiaat in zijn contract. En dat terwijl hij had aangegeven dit niet te zullen doen. Gisteravond betuigde hij spijt van die daad. 'Ik wil graag terug naar Nederland, het liefst naar PSV', liet Labyad weten.

PSV-coach Phillip Cocu liet vanmiddag weten dat wat hem betreft het verleden vergeten kon worden en dat hij voornamelijk naar het sportieve belang kijkt. 'Ik ben ook bereid om zo te kijken. Ik ben niet rancuneus. Zijn excuses heb ik geaccepteerd, maar we hebben hem nu niet nodig', aldus Brands.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen