PSV krijgt in Oostenrijk bezoek van oude bekende

Reacties

PSV is sinds donderdag op trainingskamp in Windischgarsten. Dat geldt ook voor Debreceni VSC, de Hongaarse werkgever van Balázs Dzsudzsák. De voormalig PSV'er vond een gaatje om zijn oude club op te zoeken.

PSV krijgt in Oostenrijk bezoek van oude bekende
© Screenshot Debreceni

PSV legt in Oostenrijk de basis voor het nieuwe seizoen, dat vrijdag 4 augustus van start gaat het met het duel om de Johan Cruijff Schaal. In De Kuip is landskampioen Feyenoord dan de tegenstander. Ook Debreceni is bezig aan de voorbereiding. Dzsudzsák staat aan de vooravond van zijn vierde achtereenvolgende seizoen bij de Hongaarse club (en zijn achtste in totaal).

Dzsudzsák droeg tussen januari 2008 en de zomer van 2013 het shirt van PSV. In die periode was hij goed voor 157 wedstrijden, waarin hij 55 keer tot scoren kwam. De inmiddels 36-jarige aanvaller verlengde vorige week zijn contract bij Debreceni met een jaar en maakte vrijdag van de gelegenheid gebruik om oude bekenden bij PSV gedag te zeggen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Knuffel met Pepels
Op beelden van de Eindhovaren is te zien dat Dzsudzsák een knuffel geeft aan Eddy Pepels, de verzorger van PSV. Bas Roorda, inmiddels teammanager, was reservekeeper in het eerste anderhalve seizoen van Dzsudzsák in het Philips Stadion.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.