PSV is woedend over incident met rookbom

Reacties

PSV heeft maatregelen aangekondigd tegen de fans die zondag tijdens de topper tegen Ajax een rookbom afstaken. Er is inmiddels al iemand opgepakt.

PSV is woedend over incident met rookbom

Scheidsrechter Kevin Blom moest zondag tijdens de topper PSV-Ajax (1-0) het spel heel even stilleggen toen gitzwarte rook opsteeg uit een van de PSV-vakken. Die rook was het gevolg van een rookbom.

Op de eigen site gaat PSV in op het voorval. 'PSV onderneemt actie tegen degenen die tijdens PSV - Ajax hevige rookbommen afstaken in het Philips Stadion. Er is inmiddels één dader opgepakt en overdragen aan de politie. Samen met politie en justitie gaat PSV op zoek naar overige betrokkenen.'

'Dit gaat alle perken te buiten, we zullen de schade verhalen op de daders en zij krijgen een langdurig stadionverbod', geeft algemeen directeur Toon Gerbrands aan.

PSV roept fans die fysieke klachten hebben overgehouden aan het voorval op zich te melden. De Eindhovense club geeft tevens een update over de gevolgen. 'Vijftien personen zijn naar aanleiding van de rookbom behandeld door de EHBO', zo is te lezen in de verklaring. 'PSV heeft contact gezocht met de GGD omtrent de gezondheidseffecten van de rookbom.'

Lees hier de hele verklaring van PSV, waarin de club ook uitlegt wat fans die gevolgen ondervinden van de rook moeten doen en waar ze zich kunnen melden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.