PSV informeert naar Ziyech

Reacties

Voor komend seizoen hoopt PSV de selectie te versterken met Hakim Ziyech. De landskampioen heeft bij FC Twente geïnformeerd naar het transferbedrag van de 23-jarige middenvelder.

PSV informeert naar Ziyech

De club is voornemens op korte termijn met de Marokkaanse spelverdeler om de tafel te gaan. De Eindhovenaren hebben echter met flinke concurrentie te maken. Ziyech, die bij FC Twente nog een contract heeft tot medio 2018, staat eveneens in de belangstelling van Middlesbrough, Fenerbahçe, Galatasaray, Hertha BSC en Borussia Dortmund. Voor FC Twente moet de verkoop van de smaakmaker een belangrijke slag zijn in de gezondmaking van de club.

Van Ginkel
Een transfer van Ziyech hangt mogelijk samen met de toekomst van Marco van Ginkel. De 23-jarige middenvelder kwam afgelopen half jaar met succes op huurbasis uit voor PSV. Van Ginkel is echter eigendom van Chelsea en dus afhankelijk van wat de Londense grootmacht met hem van plan is. PSV heeft al meerdere keren aangegeven Van Ginkel graag definitief te willen overnemen.

Overigens gaat de Brabantse club ervan uit dat enkele spelers deze zomer Eindhoven zullen verlaten. Jetro Willems en Luciano Narsingh hebben nog een contract tot medio 2017, waardoor ze financieel aantrekkelijk zijn om in de komende maanden een transfer te maken. Beide spelers hebben inmiddels aangegeven een nieuwe uitdaging vooralsnog te prefereren boven contractverlenging.

Bruma
Behalve Narsingh en Willems staat ook Jeffrey Bruma mogelijk voor een transfer. De 24-jarige centrale verdediger kan terugkijken op een sterk seizoen en ontpopte zich in de voorbije weken tot de leider van de defensie van Oranje. Hij staat al langere tijd in de belangstelling van VfL Wolfsburg, terwijl ook Internazionale zeer gecharmeerd is van de Rotterdammer. Bruma sprak onlangs met een delegatie van de Italiaanse club, terwijl Wolfsburg zich al officieel bij PSV heeft gemeld om te informeren naar de transfervoorwaarden. Bruma, die in het verleden uitkwam voor F eyenoord, Chelsea en HSV, heeft in Eindhoven nog een contract tot medio 2018. (Peter Wekking/Freek Jansen).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.