PSV hoopt zich in winterstop te versterken met Juhász

Roland Juhász staat in de belangstelling van PSV. De club uit Eindhoven hoopt de 25-jarige Hongaar in de winterstop van Anderlecht over te nemen. In de zomer van 2005 was PSV-trainer Huub Stevens in dienst van Roda JC al dicht bij het aantrekken van de centrale verdediger, maar deze koos destijds voor Paarswit.

PSV hoopt zich in winterstop te versterken met Juhász

PSV is niet de enige club die interesse heeft in Juhász. Ook Schalke 04 en Fiorentina volgen de centrale verdediger, de club uit Brussel zou al een bod van vier miljoen euro hebben ontvangen. PSV heeft de zaakwaarnemer van de Hongaar laten weten dat dit bedrag geen probleem is.

De interesse van PSV is opvallend, aangezien de club afgelopen zomer al drie verdedigers aantrok: Erik Pieters (3,5 miljoen euro), Francisco Rodríguez (3,2 miljoen euro) en Jérémie Bréchet (transfervrij). Dit trio maakt tot op heden geen onuitwisbare indruk.

Een terugkeer van André Ooijer en Mark van Bommel is twijfelachtig, zegt algemeen directeur Jan Reker in de Voetbal International van deze week. 'Aan de goede wil van PSV zal het zeker niet liggen. Er is nog altijd veel contact tussen de club en dat soort jongens met een PSV-hart.'

'Maar we hebben het niet in eigen hand', vervolgt Reker. 'De jongens zelf moeten ook willen. Nu geven de meesten aan dat ze nog in het buitenland willen blijven. Eén speler met een mooi verleden hier heeft aangegeven dat hij na het WK van 2010 wil terugkeren. Dus de winterstop komt wellicht te vroeg om wat te kunnen doen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen