PSV hoopt 'buitenkansje' Van Ginkel snel te presenteren

Reacties

PSV hoopt vlak voor het sluiten van de transfermarkt nog een grote slag te slaan. De Eindhovenaren willen Marco van Ginkel namelijk op huurbasis overnemen van Chelsea.

PSV hoopt 'buitenkansje' Van Ginkel snel te presenteren

Van Ginkel speelde sinds afgelopen zomer voor Stoke City, dat hem huurde van Chelsea. De middenvelder kwijnde echter weg op de bank bij Stoke en moest het vooral doen met korte invalbeurten. Bij PSV ziet men Van Ginkel als het gewenste buitenkansje.

De 23-jarige Van Ginkel werd de afgelopen twee transferzomers ook al benaderd door PSV, maar hij koos toen voor eerst AC Milan en een jaar later Stoke City. Technisch manager Marcel Brands heeft goede hoop dat drie keer scheepsrecht is, al wacht PSV nog op groen licht van Stoke City, dat op zijn beurt wacht op de komst van Gianelli Imbula (FC Porto). Van Ginkel is al medisch gekeurd in Eindhoven.

PSV beschikt met Jorrit Hendrix, Andrés Guardado, Davy Pröpper, Adam Maher en Stijn Schaars al over vijf middenvelders en trainer Phillip Cocu is daarnaast gecharmeerd van de talentvolle Kenneth Paal. Toch wil de koploper van de Eredivisie Van Ginkel aan de selectie toevoegen, mogelijk vanwege de hamstringblessure die Guardado afgelopen weekend opliep tegen De Graafschap. Dinsdag komt er duidelijkheid over de ernst van de kwetsuur van de Mexicaan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.