PSV heeft ook voor Narsingh Willems-scenario

Reacties

PSV heeft 'alle begrip' voor de wens van Luciano Narsingh een nieuwe uitdaging aan te gaan. Een nieuw contract in Eindhoven is ook een optie.

PSV heeft ook voor Narsingh Willems-scenario

PSV werd de laatste dagen in verband gebracht met de Portugese aanvaller Bruma van Galatasaray. Ofschoon zaakwaarnemer Marco Kirdemir aan VI laat weten dat de interesse van de Eindhovenaren concreet is, liet technisch manager Marcel Brands weten dat PSV geen bod heeft gedaan. Dit is mede ingegeven door de huidige selectie.

In Eindhoven is het beleid dat er pas spelers worden gehaald als anderen zijn vertrokken. Vandaar dat de landskampioen momenteel vooral bezig is met de achterhoede. Jeffrey Bruma vertrok eerder voor 13,5 miljoen euro naar VfL Wolfsburg. De Eindhovenaren informeerden in een eerder stadium al naar Nicolas Lombaerts. Brands noemde zijn komst vrijdag een mission impossible.

Voorin is er nog niemand vertrokken. De club houdt echter wel rekening met een vertrek van Narsingh. De international heeft net als Jetro Willems nog een eenjarig contract. 'Luciano heeft vorig jaar aangegeven dat hij graag een volgende stap wilde maken' , aldus Brands. 'Daar hebben wij alle begrip voor. Alleen speelt er op dit moment nog niks rondom zijn persoon. Althans, niet dat wij weten.'

Als Jetro Willems deze zomer niet vertrekt, dan kan hij een nieuw contract ondertekenen. Geldt dat ook voor Narsingh als zijn droomclub niet voorbij komt? 'Zeker', aldus Brands. 'Luciano heeft zijn waarde voor PSV al lang bewezen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.