PSV haalt geen vervanger voor Locadia

Reacties

PSV kreeg dinsdag slecht nieuws over Jürgen Locadia. De aanvaller die geblesseerd raakte in het duel met FC Groningen, is twee maanden uit de running met een liesblessure. Met de transfermarkt nog ruim een dag geopend, was het de vraag of er misschien een vervanger zou komen.

PSV haalt geen vervanger voor Locadia

Het antwoord is nee. PSV gaat niet speciaal voor Locadia nog de markt op. De Eindhovenaren zitten naar eigen zeggen ruim in de vleugelaanvallers.

En voor de spitspositie, waar Locadia tweede keus is achter Luuk de Jong, heeft de landskampioen binnenkort een extra alternatief: Siem de Jong. De Newcastle United-huurling is gehaald voor het middenveld maar zou ook in de voorste linie kunnen spelen. De Jong traint al volop mee en hoopt binnenkort minuten te kunnen maken bij Jong PSV.

Het betekent overigens niet dat PSV al zeker klaar is op de transfermarkt. Marcel Brands liet eerder weten dat Chelsea-speler Robert Kenedy nog altijd een interessante optie is. Het is aan de Londenaren om al dan niet mee te werken. Daarnaast kan de landskampioen nog anticiperen op een mogelijk vertrek van een eigen speler.

Dinsdagochtend ontbrak Adam Maher op het trainingsveld. Hij kreeg de ruimte zich te oriënteren op een nieuwe werkgever. Twee andere PSV'ers die nog hopen op een transfer, Florian Jozefzoon en Simon Poulsen, stonden dinsdag gewoon op het veld. Poulsen liet tegenover Voetbal International weten dat hij waarschijnlijk in Eindhoven blijft. 'Ik verwacht geen vertrek meer.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.