PSV gaat Koopmans voor minimaal vier jaar vastleggen

Reacties

PSV heeft met FC Oss een akkoord bereikt over de transfer van Luuk Koopmans. De 21-jarige doelman is inmiddels zelf ook de gesprekken gestart met de clubleiding van de Eindhovenaren. De verwachting is dat de goalie later deze week al een akkoord bereikt en voor vier of vijf jaar zal gaan tekenen in Eindhoven.

PSV gaat Koopmans voor minimaal vier jaar vastleggen

PSV deed vorige week een bod van circa vijftigduizend euro op Koopmans, een bedrag dat in het geval van goede prestaties en speelminuten op kan lopen tot bijna een ton. Woensdagochtend meldt de Brabantse Jupiler League-club dat zijn eerste doelman, tot op heden goed voor 57 optredens, mag vertrekken.

PSV ziet in Koopmans een groot talent, wil hem als derde doelman langdurig vastleggen en volgend seizoen in Jong PSV laten keepen om de gewenste ervaring te laten opdoen. De keeperstrainers Ruud Hesp en Abe Knoop hebben Koopmans intensief gevolgd en brachten reeds een positief advies uit.

FC Oss-directeur Peter Bijvelds meldt op de website van zijn werkgever trots te zijn op de naderende transfer. 'Het is een groot compliment voor Luuk zelf en voor onze club dat hij deze overstap gaat maken. PSV is natuurlijk een absolute topclub in het Nederlandse profvoetbal. Wij zijn verheugd met het feit dat een Osse jongen deze stap gaat maken en wensen Luuk alle succes toe in Eindhoven.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.