PSV gaat Ajax-miljoenen niet investeren

Reacties

Door de uitschakeling van Ajax in de Champions League krijgt landskampioen PSV drie miljoen extra uit de marketingpool van de Champions League. De Eindhovenaren gaan het bedrag niet meteen investeren.

PSV gaat Ajax-miljoenen niet investeren

'Wij voeren een stabiel financieel beleid', laat algemeen directeur Toon Gerbrands in gesprek met Voetbal International weten. 'Dat is niet afhankelijk van een bal binnenkant paal of niet. En in dit geval bedoel ik dan het resultaat van Ajax dat zich niet heeft geplaatst voor de Champions League. We halen gewoon zeven miljoen euro op uit de marketingpool in de plaats van 4,2.'

Technisch manager Marcel Brands kan dus niet met drie miljoen euro extra de transfermarkt op. 'Nee, zo gaat dat niet. We hebben een uitgebreid scoutingsapparaat en halen spelers als we denken dat het haalbaar en noodzakelijk is', laat Gerbrands weten.

PSV hoopt nog voor het weekend duidelijkheid te krijgen van Manchester City over Oleksandr Zinchenko. De Eindhovenaren hopen de aanvaller te huren. Ondertussen staat Florian Jozefzoon voor een transfer: zijn zaakwaarnemer is in verregaande gesprekken met een buitenlandse club.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.