PSV en FC Utrecht rond over transfer Ramselaar

Reacties

PSV versterkt zich een dezer dagen met Bart Ramselaar. De Eindhovenaren hebben op hoofdlijnen een akkoord bereikt met FC Utrecht over de komst van de middenvelder, zo bevestigen bronnen aan Voetbal International.

PSV en FC Utrecht rond over transfer Ramselaar

De twintigjarige Ramselaar liet eerder al weten open te staan voor een transfer naar PSV en krijgt nu zijn zin. Alleen de medische keuring kan nog roet in het eten gooien. PSV betaalt inclusief bonussen om en nabij de zes miljoen euro voor de jeugdinternational, die al eens werd opgeroepen voor het Nederlands elftal maar toen afhaakte vanwege een blessure.

Ramselaar kwam in beeld bij PSV nadat Marco van Ginkel besloot bij Chelsea te blijven. Aanvankelijk leek de komst van de smaakmaker van FC Utrecht onhaalbaar, maar uiteindelijk kwamen beide partijen toch tot elkaar. Er ligt een contract voor vijf seizoenen klaar voor Ramselaar in het Philips Stadion.

Op 1 maart 2015 debuteerde Ramselaar in het eerste elftal van Utrecht. Vorig seizoen groeide hij uit tot een vaste waarde. In 34 Eredivisie-duels kwam de aanvallende middenvelder tot vier doelpunten en vijf assists, wat hem nu een transfer naar PSV oplevert.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.