PSV breekt contract Bergwijn binnen jaar open

Reacties

Steven Bergwijn heeft zijn contract met PSV met een jaar verlengd. Daardoor ligt de achttienjarige aanvaller in Eindhoven vast tot medio 2021.

PSV breekt contract Bergwijn binnen jaar open

Bergwijn zette in oktober zijn handtekening onder een verbintenis die hem tot medio 2020 in Eindhoven hield. Binnen een jaar ligt er een nieuw contract voor de aanvaller, die afgelopen seizoen voornamelijk actief was in het beloftenelftal.

Volgens technisch directeur Marcel Brands is een nieuw contract op zijn plaats. 'Bij Jong PSV laten zien dat hij toe is aan een volgende stap. Al vaker gecommuniceerd dat we veel vertrouwen hebben in Stevie.'

Als invaller kwam Bergwijn tot vijf wedstrijden in de hoofdmacht. Voor Jong PSV maakte de aanvaller negen goals in twintig duels.

Omdat Maxime Lestienne vertrokken is en mogelijk ook Luciano Narsingh de landskampioen verlaat, is er komend seizoen kans op meer speeltijd voor de getalenteerde Bergwijn, die door bondscoach Aron Winter opgenomen is in de Oranje-selectie voor het EK Onder-19 in Duitsland.

Gakpo
Cody Gakpo tekende een driejarig profcontract bij PSV. Het zeventienjarig talent uit de eigen jeugd speelde vorig seizoen in de B1. 'Het wordt een druk seizoen, maar ga erg m'n best doen. Dit is extra speciaal omdat ik uit Eindhoven kom. Dat maakt het echt mooi', reageerde Gakpo op de clubwebsite na het tekenen van zijn verbintenis.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.