PSV beloont ontwikkeling Brenet met nieuw contract

Reacties

Joshua Brenet heeft zijn toekomst verbonden aan PSV. De 22-jarige verdediger zette woensdagmiddag zijn handtekening onder een contract tot medio 2020, zo maakt de club bekend.

PSV beloont ontwikkeling Brenet met nieuw contract

Brenet speelt sinds 2011 voor PSV en brak vorig seizoen definitief door in de hoofdmacht van de Eindhovenaren. De 22-jarige vleugelverdediger kan als rechts- en linksback uit de voeten en concurreert op die positites met Santiago Arias en Jetro Willems. Op 9 november maakte hij zijn debuut voor het Nederlands elftal in de vriendschappelijke interland tegen België (1-1).

In totaal speelde Brenet tot nu toe 105 officiële duels voor PSV, waarin hij drie doelpunten maakte. Dit seizoen stond hij in negen Eredivisie-duels in de basis bij de ploeg van trainer Phillip Cocu. Ook in de Champions League kon de rappe verdediger rekenen op een basisplaats tegen Atlético Madrid, Bayern München en FK Rostov (foto).

'Ik vind het een mooie beloning en kies er heel bewust voor hier te blijven. Ik ben nog niet klaar in de Eredivisie en vooral ook nog niet bij PSV. Ik ben hier op mijn plek, hier kan ik me verder ontwikkelen', reageert Brenet op de clubsite van PSV.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.