'PSG zet Arsenal aan het denken met bod op Bellerín'

Reacties

Paris Saint-Germain maakt werk van de komst Héctor Bellerín. De Franse grootmacht heeft volgens verschillende gerenommeerde Engelse media minstens 28 miljoen euro over voor de Spaanse vleugelverdediger van Arsenal.

'PSG zet Arsenal aan het denken met bod op Bellerín'
© Pro Shots

Bellerín (25) maakte als jeugdspeler de overstap van Barcelona naar Arsenal en speelde, na een verhuurperiode bij Watford, tot dusver 205 officiële wedstrijden in het eerste elftal van The Gunners. Zijn contract loopt nog tot de zomer van 2023 door, maar mogelijk komt het deze zomer tot een vertrek, nu PSG zich in Londen heeft gemeld.

Verliezend Champions League-finalist PSG nam onlangs afscheid van Thomas Meunier, die met een aflopend contract overstapte naar Borussia Dortmund, en ziet in Bellerín een geschikte opvolger. Arsenal is bereid om een aantal spelers te laten gaan om geld vrij te maken voor de komst van versterkingen, maar Bellerín zou juist een speler zijn die Mikel Arteta het liefst voor zijn selectie zou willen behouden.

De manager weet dat de Spanjaard wel behoorlijk wat geld in het laatje kan brengen en wordt nu aan het denken gezet. Volgens onder meer The Guardian heeft PSG een bod uitgebracht van 28 miljoen euro, plus een kleine zes miljoen euro aan mogelijke bonussen. Arteta weet dat spelers die lager in de pikorde staan ook heel wat minder zullen opbrengen bij een transfer.

Naast PSG hebben volgens The Guardian ook Bayern München en Juventus belangstelling voor Bellerín. Deze clubs hebben zich echter nog niet gemeld in het Emirates Stadium.

Spelersprofiel

Héctor Bellerín


Geboortedatum:
19 maart 1995
Leeftijd:
29
Geboorteplaats:
Barcelona
Nationaliteit
Spanje
Lengte:
1,78 m
Gewicht:
74 kg
Huidige club:
Real Betis
Bekijk hier al onze video's
Meer Héctor Bellerín
Meer over Héctor Bellerín
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.