PSG schorst Aurier na uitschelden Blanc en ploeggenoten

Reacties

Serge Aurier heeft zichzelf onmogelijk gemaakt bij Paris Saint-Germain. De Franse club heeft de rechtsback voor onbepaalde tijd geschorst vanwege een bizarre video, waarin hij trainer Laurent Blanc en diverse ploeggenoten beledigt.

PSG schorst Aurier na uitschelden Blanc en ploeggenoten

Aurier noemt Blanc 'een flikker' die verliefd is op sterspeler Zlatan Ibrahimovic. Ook omschrijft hij Angel Di María als een 'marionet', terwijl zijn directe concurrent Gregory van der Wiel het ook moet ontgelden. Reservedoelman Salvatore Sirigu kan er in de ogen van Aurier helemaal niets van.

PSG heeft Aurier uit de selectie gezet. Het lijkt goed nieuws voor Van der Wiel, die daardoor grote kans maakt op een basisplaats in het Champions League-duel met Chelsea van dinsdag.

Het is niet voor het eerst dat Aurier zichzelf in de nesten werkt door zijn online gedrag. Vorig seizoen werd de Ivoriaan voor drie duels geschorst door de UEFA, nadat hij Björn Kuipers op Facebook had uitgemaakt voor 'vuile klootzak'. Kuipers moest het ontgelden bij Aurier nadat hij Ibrahimovic rood had gegeven in de Champions League-wedstrijd tegen Chelsea van 11 maart.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.