PSG kondigt volgende miljoenentransfer aan

Reacties

Paris Saint-Germain heeft de komst van Gonçalo Guedes aangekondigd. De twintigjarige middenvelder van Benfica arriveerde dinsdag al in Parijs en zal naar verwachting woensdag de laatste formaliteiten afhandelen.

PSG kondigt volgende miljoenentransfer aan

De club van technisch directeur Patrick Kluivert meldt op de clubwebsite dat de Portugees dinsdag zijn toekomstige ploeggenoten aan het werk zag in de halve finale van de strijd om de Coupe de la Ligue. De ploeg van trainer Unai Emery won met 1-4 van Girondins Bordeaux en wacht in de finale een duel met AS Monaco of  Nancy.

De club meldt wel dat de tweevoudig Portugees international nog een medische keuring moet doorstaan. Als hij dat met goed gevolg doet, zal hij een meerjarig contract ondertekenen.

Franse en Portugese media maken melding van een transfersom van dertig miljoen euro. De talentvolle aanvallende middenvelder is daarmee al de tweede miljoenentransfer die PSG deze winter doet. Eerder kwam Julian Draxler voor veertig miljoen euro over van VfL Wolfsburg.

Guedes, die bij Benfica nog een contract tot medio 2021 had, staat al twee jaar te boek als een van de grootste talenten van Portugal. In het seizoen 2014/15 debuteerde hij voor de hoofdmacht van Benfica en maakte hij negen keer zijn opwachting. Het seizoen daarop ontpopte hij zich tot vaste waarde met zeven treffers in 36 officiële duels. In de huidige jaargang staat hij op zeven treffers in 28 optredens.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.