PSG en United melden zich bij PSV voor Depay

Reacties

Manchester United en Paris Saint-Germain hebben zich bij PSV gemeld voor Memphis Depay. Dat hebben Marcel Brands en Toon Gerbrands, de directieleden van de kersverse kampioen, bevestigd in het programma De Tafel van Kees op FOX Sports.

PSG en United melden zich bij PSV voor Depay

PSG probeerde Depay tijdens de winterstop ook al over te nemen, maar toen is het kamp van de speler niet op die interesse ingegaan. Nu zijn er behalve de Franse grootmacht nog twee clubs concreet voor de 21-jarige vleugelaanvaller, waaronder dus ook Man Utd. Er is inmiddels één keer telefonisch contact geweest met de club van manager Louis van Gaal over Depay, die nog een contract tot medio 2018 heeft.

De marktwaarde van de Oranje-international is inmiddels flink gestegen. Afgelopen zomer was Tottenham Hotspur nog geïnteresseerd, toen ging het om een bod van rond de twintig miljoen euro. 'Nu praten we over hogere bedragen als het om Memphis gaat', vertelde Gerbrands, algemeen directeur van PSV. De naam van de Spurs viel nu overigens niet.

Brands zei wel dat er nog geen serieuze gesprekken hebben plaatsgevonden over een transfer van Depay. 'In deze situatie is het ook niet heel belangrijk wat wij doen en met wie wij praten. Hij zal zijn keuze gaan maken en dan zullen wij er met die club echt wel uitkomen', aldus de beleidsbepaler, die daar later aan toevoegde dat er voor Jetro Willems en Georginio Wijnaldum nog geen concrete interesse is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.