PSG-eigenaar weet het zeker: 'Komend seizoen zien we de beste Messi ooit'

Reacties

Nasser Al-Khelaifi heeft hoge verwachtingen van het tweede seizoen van Lionel Messi in Parijs. De eigenaar van Paris Saint-Germain denkt dat de Argentijn het veel beter gaat doen dan in zijn eerste jaar.

PSG-eigenaar weet het zeker: 'Komend seizoen zien we de beste Messi ooit'
© Pro Shots

In gesprek met Le Parisien gaat El-Khelaifi in op het moeizame eerste seizoen van Messi in Frankrijk. In 26 competitieduels kwam de linkspoot tot slechts zes treffers, al was hij als aangever wel succesvol. 'Dit was niet Messi's beste seizoen, maar we hebben het over een speler die zeven keer de Ballon d'Or heeft gewonnen, dat is een record', benadrukt Al-Khelaifi.

Opvallend was dat Messi begin juni die volledige productie in de Ligue 1 bijna evenaarde in één interland voor Argentinië: tegen Estland scoorde hij vijfmaal. Het biedt Al-Khelaifi hoop voor het komende seizoen, hij waarschuwt de verdedigers in Frankrijk alvast.

'Na meer dan twintig jaar in Barcelona moest Messi wennen aan een nieuw land, een nieuwe stad, een nieuwe competitie, een nieuw team en een nieuwe cultuur. Hetzelfde gold voor zijn familie. Bovendien werd hij getroffen door het coronavirus. Het was niet makkelijk voor hem dit jaar. Maar volgend seizoen gaan we de beste Messi ooit zien', voorspelt de PSG-eigenaar.

Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer L. Messi
Meer over L. Messi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.