Pröpper: 'Staarde vol ongeloof naar het scorebord'

Reacties

Davy Pröpper kon zaterdagavond de eindstand op het scorebord bij het duel tussen PSV en Excelsior (1-1) maar moeilijk geloven. Toch wilde de middenvelder niet spreken van cruciaal puntenverlies in de strijd om de titel.

Pröpper: 'Staarde vol ongeloof naar het scorebord'

De Eindhovenaren sneden zichzelf lelijk in de vingers in het eigen Philips Stadion door een late gelijkmaker te incasseren. PSV verzuimde de eigen mogelijkheden af te maken, waarna Nigel Hasselbaink diep in blessuretijd voor een stunt kon zorgen.

'Het is dat ik het op het scorebord zag staan, maar anders zou ik het niet geloven. We geven dit echt zo knullig weg', stamelde Pröpper na afloop vol ongeloof voor de camera van de NOS.

De middenvelder, die de enige Eindhovense treffer voor zijn rekening nam, wist een verklaring te geven voor het feit waarom het misging. 'We hebben een gebrek aan killersmentaliteit en concentratie getoond. We begonnen nog goed en creëerde een paar goede kansen in de eerste helft. Dat we uiteindelijk nog die tegentreffer moeten slikken is gewoon ongelooflijk.'

Pröpper weigerde te spreken van cruciaal puntenverlies in de jacht op titelprolongatie. 'Het is seizoen is daarvoor nog te lang, maar het is duidelijk dat dit soort verrassingen niet meer mogen voorkomen.'

PSV bezet vooralsnog de derde plaats na negen speelrondes en heeft vier punten achterstand op koploper Ajax.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.