Pröpper mist ADO-thuis en lijkt Oranje te kunnen vergeten

Reacties

Davy Pröpper moet het competitieduel van Vitesse met ADO Den Haag van vrijdag laten schieten. Hij lijkt zich daardoor ook te moeten gaan afmelden voor Oranje.

Pröpper mist ADO-thuis en lijkt Oranje te kunnen vergeten

De Arnhemmers spelen vrijdagavond in eigen huis tegen ADO, maar de middenvelder zit niet bij de wedstrijdselectie, zo maakte trainer Peter Bosz bekend. Pröpper liep op de laatste training voor het uitduel met FC Dordrecht vorige week een liesblessure op, die hem dus nog altijd aan de kant houdt.

Eerder op de vrijdag, om 12.00 uur, maakt bondscoach Guus Hiddink zijn definitieve selectie voor de EK-kwalificatieduels met Kazachstan (thuis, vrijdag 10 oktober) en IJsland (uit, maandag 13 oktober). De kans dat Pröpper bij de groep voor die twee duels van het Nederlands elftal zit, lijkt derhalve dan ook minimaal.

Bosz moest het op de donderdagtraining ook doen zonder aanvoerder Guram Kashia, doelman Eloy Room en aanvaller Zakaria Labyad, die vrijdag dan ook niet bij de selectie zullen zitten. Verdediger Kashia heeft al een tijdje last van een gebroken teen, Labyad liep tegen SC Heerenveen een dijbeenblessure op, terwijl Room niet fit terugkwam van een wedstrijd met Jong Vitesse. Het drietal trainde apart van de groep, maar zal tegen ADO niet meedoen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.