Pröpper en Corona op radar PSV

Reacties

PSV heeft Davy Pröpper informeel gepolst of hij geïnteresseerd is in een overgang naar Eindhoven. De informele toenadering is met enthousiasme ontvangen door de 23-jarige middenvelder van Vitesse, maar kreeg tot op heden nog geen concreet vervolg.

Pröpper en Corona op radar PSV

Datzelfde geldt voor Jesus Corona (22). De aanstaande landskampioen ziet in de multifunctionele aanvaller van FC Twente een potentiële vervanger van Memphis Depay. Ook in de omgeving van de Mexicaan zijn reeds verkennende gesprekken gevoerd.

De aanstaande landskampioen tast voor meerdere posities de markt af, omdat er in de zomer mutaties verwacht worden. PSV houdt onder andere rekening met een vertrek van Georginio Wijnaldum en Memphis. De laatste leeft in de wetenschap dat Manchester United serieuze interesse in hem heeft.

Naast Pröpper is voor het middenveld ook Nemanja Gudelj (AZ) een belangrijke kandidaat voor de opvolging van de aanvoerder van PSV. Aan hem kleeft echter het forse nadeel van een gelimiteerde afkoopsom van tien miljoen euro. Pröpper, die in Arnhem nog een contract heeft tot de zomer van 2017, is deze zomer voor een veel lager bedrag te koop. Vitesse zit danig in de knel met de Financial Fair Play-regels en moet na dit seizoen spelers verkopen om aan alle eisen te voldoen. De verwachting van betrokkenen is dat Pröpper voor vier tot vijf miljoen euro los te weken is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.