Pröpper debuteert tijdens duel om Johan Cruijff Schaal

Reacties

Davy Pröpper maakt zijn officiële debuut namens PSV in het duel om de Johan Cruijff Schaal met FC Groningen. Gastón Pereiro en Maxime Lestienne beginnen op de bank, terwijl Simon Poulsen eveneens aan de aftrap verschijnt.

Pröpper debuteert tijdens duel om Johan Cruijff Schaal

Jürgen Locadia bezet namelijk de linksbuitenpositie. De voorhoede van de kampioen wordt daarnaast bezet door Luuk de Jong en Luciano Narsingh. Pröpper is geposteerd op het middenveld, dat verder bestaat uit Adam Maher en Jorrit Hendrix.

Andrés Guardado begint vanwege zijn recente deelname aan het toernooi om de Gold Cup op de bank. Achterin kiest trainer Phillip Cocu voor Santiago Arias, Jeffrey Bruma, Nicolas Isimat-Mirin en Poulsen, die de geblesseerde Jetro Willems vervangt.

Bij FC Groningen maakt Abel Tamata zijn eerste speelminuten sinds zijn komst van PSV eerder deze zomer. Ook Bryan Linssen debuteert (officieel) bij de noorderlingen. Eric Botteghin, die nadrukkelijk gelinkt wordt aan een vertrek, staat eveneens in de basis. Het duel in De Arena begint om 18.00 uur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.