Pröpper belooft broer vakantie als hij PSV helpt in titelstrijd

Reacties

In de strijd om de titel kan Robin Pröpper zijn broer Davy een goede dienst bewijzen. De verdediger van De Graafschap speelt met zijn club op de slotdag tegen koploper Ajax en kan bij een goed resultaat PSV mogelijk aan de titel helpen. 'Ik heb hem al een vakantie beloofd', aldus de PSV-middenvelder.

Pröpper belooft broer vakantie als hij PSV helpt in titelstrijd

Nu PSV in de achtervolging moet, hopen de Eindhovenaren op een misstap van de koploper. Het slotduel op De Vijverberg is al onderwerp van gesprek geweest in huize Pröpper. 'Mijn broertje kan zomaar een belangrijke rol gaan spelen', zegt Davy Pröpper in de VI van deze week. 'De laatste speeldag: De Graafschap-Ajax. Mochten de verschillen dan nog minimaal zijn, dan reken ik op hem. Ik heb hem al een vakantie beloofd als hij van Ajax wint. De bestemming mag hij zelf kiezen, dat maakt me dan helemaal niets uit. Het zou het ultieme slot van een mooi seizoen kunnen worden.'

De middenvelder van PSV zegt het met een knipoog, maar het is reden voor de KNVB om het serieus op te nemen. De voetbalbond zegt zelfs contact te gaan opnemen met de Eindhovense club, omdat het zou gaan om een aanmoedigingspremie. 'In de regelementen staat dat dat verboden is. Wij begrijpen dat de opmerking waarschijnlijk met een knipoog gemaakt is, maar we zullen PSV toch even opbellen om aan te geven dat het niet toegestaan is', reageert een woordvoerder van de KNVB tegen VI.

Deze week in VI een groot interview met Davy Pröpper. Over zijn stormachtige ontwikkeling bij PSV, zijn karakter en de titelstrijd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.