Promotie voor Hamer: transfer naar Premier League als bekroning

Reacties

Sheffield United heeft Gustavo Hamer overgenomen van Coventry City. In het weekend van de eerste competitiewedstrijd tegen Crystal Palace in de Premier League hebben The Blades de komst van de 26-jarige middenvelder afgerond.

Promotie voor Hamer: transfer naar Premier League als bekroning
© Pro Shots
Sheffield United
Sheffield United
0 - 1
Crystal Palace
Crystal Palace

Voor Hamer is de transfer een prachtige bekroning van zijn sterke prestaties in het Championship. De ex-Feyenoorder speelde voor Coventry drie seizoenen op het tweede niveau in Engeland. Hij viel daar op met zijn dynamiek. Hamer scoorde vorig seizoen negen keer in het Championship en gaf tien assists. Met Coventry liep hij promotie mis door een nederlaag op Wembley in de allesbeslissende play-off tegen Luton Town.

Nu heeft Hamer dus alsnog de stap omhoog gezet. De voormalig Nederlands jeugdinternational met Braziliaanse roots heeft een vierjarig contract getekend in Sheffield. 'Ik kan het eigenlijk nog niet geloven dat ik voor Sheffield United ga spelen', zei hij op Bramall Lane na het fotomoment.

In het klassieke stadion begint Sheffield United deze zaterdag aan het nieuwe Premier League-seizoen. De promovendus ontvangt Crystal Palace.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer G. Hamer
Meer over G. Hamer
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.