Promes: 'Interesse Juventus was serieus'

Reacties

Quincy Promes heeft na een goed seizoen bij Spartak Moskou over belangstelling niet te klagen. De interesse van onder andere Juventus verbaast de buitenspeler niet.

Promes: 'Interesse Juventus was serieus'

De viervoudige Nederlandse international denkt dat de transfergeruchten rond zijn persoon serieus zijn. 'Ik denk het wel, want ik heb een goed seizoen achter de rug. Buitenlandse teams hebben dat ook gezien en dus was er interesse', reageert Promes in gesprek met het Russische Sport Express. Met name de belangstelling van Juventus was concreet: 'Er is formeel geïnformeerd maar het liep op niets uit.' De voormalige FC Twente-speler zou volgens Engelse media ook in de belangstelling van Newcastle United staan.

Het eerste seizoen van de rappe aanvaller in Rusland heeft indruk gemaakt op De Oude Dame. De aankoop was met dertien goals in 29 wedstrijden een van de uitblinkers bij Spartak Moskou. De prestaties van Promes brachten de hoofdstedelingen evenwel niet verder dan een zesde plaats in de competitie.

Nederlands elftal
Het afscheid van Guus Hiddink als bondscoach zal de buitenspeler niet met gejuich hebben ontvangen. Promes was de laatste wedstrijden een vertrouwd gezicht in de selectie van de vertrokken keuzeheer. De aanvaller verwacht niet dat de wisseling van de wacht gevolgen heeft voor zijn positie bij Oranje: 'Bondscoach Danny Blind kent me goed en houdt mijn ontwikkeling in de gaten. Als ik volgend seizoen weer zo speel, kom ik niet in de problemen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.