Promes blij met kans Oranje: 'Wist dat stap risicovol zou zijn'

Reacties

Quincy Promes heeft geen spijt van zijn overstap naar Spartak Moskou. De 22-jarige aanvaller werd deze zomer overgenomen van FC Twente en ziet zijn transfer als een stap voorwaarts.

Promes blij met kans Oranje: 'Wist dat stap risicovol zou zijn'

'Het is de grootste club in Rusland. Daarnaast liet de trainer merken dat hij mij graag wilde hebben', zegt Promes in gesprek met FOX Sports. 'Het was even flink wennen, maar ik heb geen seconde spijt van mijn overstap.'

'Het is altijd lastig in het begin. De taal is moeilijk om onder de knie te krijgen maar bij de club heb ik mijn draai snel gevonden', aldus de Oranje-international. Vrijdagmiddag werd Promes door bondscoach Guus Hiddink opgeroepen voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Kazachstan en IJsland.

Een mooie opsteker volgens Promes, die zijn speelkansen voor Oranje als grootste obstakel zag bij de overstap naar Spartak Moskou. 'Rusland is een land dat niet echt in beeld is bij de rest van Europa. Ik wist dat het een risicovolle overstap zou zijn. Daarom ben ik heel blij dat ik ben geselecteerd voor het Nederlands elftal', aldus Promes.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.