Proefspelers AGOVV krijgen snel meer duidelijkheid

FC Utrecht heeft met AGOVV overeenstemming bereikt over de transfer van Mike van der Kooy naar Apeldoorn. De 21-jarige verdediger had nog een doorlopend contract in Utrecht, maar mag zonder afkoopsom vertrekken.

Proefspelers AGOVV krijgen snel meer duidelijkheid

Van der Kooy speelde in het seizoen 2007/08 vijf competitiewedstrijden voor FC Utrecht maar kwam sindsdien niet meer aan bod. Vorig seizoen speelde hij een halfjaar als huurling voor FC Oss.

Over proefspelers Jean Black (ex-Eindhoven), enkelvoudig international Ugur Yildirim, Mees Siers (De Graafschap) en Levi Schwiebbe (ADO Den Haag) moet nog een besluit worden genomen.

Schwiebbe liep in het verloren oefenduel met Vitesse (0-1) een gebroken neus op. Hierdoor kan de middenvelder voorlopig alleen meetrainen. Siers kampt met problemen aan een hamstring.

Trainer Hans de Koning (foto) verwacht allen op korte termijn uitsluitsel te kunnen geven, vertelt hij aan Voetbal International. 'We zetten het rustig op een rijtje en hakken dan de knoop door,' Verder heeft AGOVV zijn zinnen gezet op Jeffrey de Visscher van SC Cambuur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen