Proefspeler Club Brugge tekent schaamteloos bij concurrent

Reacties

Een week voor de strijd om de Belgische Super Cup staan de verhoudingen tussen de topclubs al flink op scherp. Kampioen AA Gent heeft namelijk een testspeler weggekaapt bij bekerwinnaar Club Brugge.

Proefspeler Club Brugge tekent schaamteloos bij concurrent

Het gaat om de Israëliër Hatem Abd Elhamid, een 24-jarige verdediger die op een blauwe maandag al bij Charleroi speelde in de Belgische competitie. Club Brugge liet hem een paar weken meetrainen, waarna de club van Stefano Denswil en Ruud Vormer hem graag wilde inlijven. Twee dagen geleden keerde hij echter geblesseerd terug naar zijn oude club FC Ironi Ashdod.

Maar plotseling dook Elhamid op bij kampioen AA Gent, waar hij woensdag meteen ook een tweejarig contract tekende. Trots poseerde hij met zijn manager in het stadion van zijn nieuwe club, wat leidde tot onbegrip bij de Bruggelingen. Die hebben in sportief opzicht sowieso nog een appeltje te schillen met Gent, want in de play-offs beroofde die ploeg Club Brugge met een geniepige overwinning (2-3) van het laatste beetje hoop op de landstitel. Supporters pikten die nederlaag niet en zorgden na afloop voor onrust rond het stadion.

De wedstrijd om de Belgische Super Cup vindt plaats op donderdag 16 juli om 20.30 uur in de Ghelamco Arena, de thuisbasis van AA Gent.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.