Primeur voor Bouy, Promes uit de beker

Reacties

Mede dankzij een doelpunt van Ouasim Bouy boekte Panathinaikos een bekerzege op Panaitolikos. Quincy Promes werd met Spartak Moskou uitgeschakeld in het bekertoernooi van Rusland.

Primeur voor Bouy, Promes uit de beker

In de 58ste minuut nam Bouy de tweede Atheense treffer voor zijn rekening tegen Panaitolikos. Marcus Berg (ex-FC Groningen en -PSV) bepaalde de eindstand op 3-1 in het voordeel van Panathinaikos, dat vorige week in het Europa League-toernooi op bezoek bij PSV een 1-1 gelijkspel uit het vuur sleepte.

Het doelpunt in de beker was Bouy's eerste goal voor Panathinaikos, dat door de zege met zes punten uit twee duels aan kop gaat in de groep. Bouy, die in de jeugdopleiding van Ajax speelde, wordt dit seizoen door Juventus aan de Griekse club verhuurd.

Promes
Minder succes was er voor Quincy Promes. Met Spartak Moskou verloor de international om de Russische beker met 2-0 van Rubin Kazan. Beide doelpunten (van Marko Livaja en Serdar Azmun) werden in de verlenging gemaakt. Promes behoort tot de voorselectie van Oranje en speelde tot dusver twee interlands.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.