Preud'homme gaat voor drie jaar tekenen bij Club Brugge

Hoewel er nog wat formaliteiten moeten worden afgerond, is Michel Preud'homme zo goed als zeker de nieuwe trainer van Club Brugge. De oud-doelman en voormalig trainer van FC Twente spreekt in de Belgische pers al zijn blijdschap uit over een akkoord voor drie jaar.

Preud'homme gaat voor drie jaar tekenen bij Club Brugge

'Ik ben bijzonder blij zonet een akkoord te hebben bereikt om trainer te worden van Club Brugge. Ik moet nu nog de administratieve formaliteiten afhandelen met mijn huidige club. Ik hoop dat zo snel mogelijk in orde te brengen', aldus Preud'homme tegenover Het Nieuwsblad.

'Er is een akkoord met Michel', bevestigde algemeen manager Vincent Mannaert. 'Maar dat kan pas definitief worden, zodra hij een akkoord heeft met Al Shabab over de administratieve afhandeling van zijn vorige contract. We wachten af en hopen Preud'homme zo snel mogelijk op Club Brugge te hebben.'

Preud'homme nam zelf ontslag in Saudi-Arabië en wordt bij Club de opvolger van Carlos Garrido, die ondanks de huidige tweede plaats aan de kant werd gezet. Bij de immer onrustige topclub wordt Preud'homme de vijfde coach in twee jaar.

Hoewel de officiële bevestiging snel verwacht wordt, zal Preud'homme zondag tegen het Anderlecht van trainer John van den Brom nog niet op de bank zitten aangezien hij nog in Saudi-Arabië verblijft.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen