Premier League-ster De Roon zou dolgraag accountant zijn

Reacties

Er zijn vermoedelijk maar weinig mensen te vinden die níet eens een dagje willen ruilen met Marten de Roon (25). De middenvelder uit Zwijndrecht was afgelopen zomer de duurste aankoop van Middlesbrough, is een vaste waarde in de sterkste competitie ter wereld en mag zich sinds kort ook international noemen. Zelf blijft De Roon uiterst nuchter, zo blijkt in gesprek met Voetbal International.

Premier League-ster De Roon zou dolgraag accountant zijn

De Roon leeft de droom van velen. Hij geniet met volle teugen, maar houdt er zo zijn eigen fantasietjes op na. Zelf is hij razend nieuwsgierig naar het bestaan van een accountant. 'Een vriend van me is accountant in de bouwwereld', vertelt de stofzuiger de luxe.

'Hij gaat langs bij bedrijven, praat elke dag met andere mensen, maakt steeds nieuwe dingen mee. Dat is toch gaaf? Daar leer je als mens ook veel van. Als voetballer maak je kennis met verschillende culturen en landen, dat is leuk. En met iemand als Viktor Fischer kan ik bij Middlesbrough heel plezierig over andere zaken dan voetbal filosoferen. Maar over het algemeen word je van de dagelijkse input niet echt slimmer. Je ziet elke dag dezelfde jongens, het gaat in de kleedkamer toch vaak over dezelfde dingen. Ik weet nog niet wat ik na het voetbal ga doen, maar wel dat ik de normale maatschappij in ga. Honderd procent. Lekker naar kantoor, niks mis mee.'

De Roon is in veel opzichten een a-typische voetballer, zo blijkt. In het VI-interview verhaalt hij ook over dansen op straat, de enige buitensporige aankoop die hij ooit deed en dat wat hij zelfs zijn beste  vrienden niet durft te vertellen.

Lees het uitgebreide interview met Marten de Roon op VI PRO of in de nieuwe editie van VI, die vanaf woensdag in de winkel ligt.
{"title":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","titleMobile":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","odd":"50.00","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_305c_&affid=205&siteid=432&adid=305&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:5e9d6612-8d73-4c52-9042-dc628c0ede1a","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO.","textMobile":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO."}
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.