Pover Inter tankt vertrouwen met geflatteerde zege

Reacties

Internazionale heeft met moeite een nieuwe tegenslag in de Serie A afgewend. In de slotfase zetten de Milanezen een uitslag neer die de verhoudingen op het veld geen recht deed: 3-0.

Pover Inter tankt vertrouwen met geflatteerde zege

Het duel werd voorafgegaan door protesten van Inter-supporters richting de clubleiding en selectie, terwijl de ontslagen Frank de Boer juist een hart onder de riem gestoken werd middels onderstaand spandoek.

De supportersacties hielpen Inter bepaald niet over het dode punt. Integendeel zelfs; de ploeg van interim-trainer Stefano Vecchi maakte bij vlagen een hopeloze indruk tegen Crotone. Het toont aan dat de opvolger van De Boer, die maandag of dinsdag gepresenteerd wordt, in alle opzichten een megaklus wacht in Stadio Giuseppe Meazza.

Een zege hield Inter wel over aan het duel met Crotone. De Nerazzurri straften in de 84ste minuut een verdedigende fout van de Calabriërs af via Ivan Perisic, die de bal laag in de verre hoek plaatste. Mauro Icardi gaf de triomf zelfs een nog geflatteerder aanblik, door in de 88ste minuut een door hemzelf verdiende penalty te benutten en in extra tijd zelfs de 3-0 te maken.

Daardoor klimt Inter van de dertiende naar de achtste plaats en blijft Crotone troosteloos laatste.

Overige uitslag
Fiorentina- Sampdoria 1-1

'Bedankt Frank. Jij betaalt voor fouten die niet de jouwe zijn.'
'Bedankt Frank. Jij betaalt voor fouten die niet de jouwe zijn.'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.