Poulsen terug naar AZ na mislukt avontuur

Reacties

Simon Poulsen keert na een teleurstellend verblijf in Italië terug naar AZ. De verwachting is dat de Deense linksback maandag de overstap afrondt.

Poulsen terug naar AZ na mislukt avontuur

Na ruim vier jaar in Alkmaarse dienst maakte Poulsen in 2012 de overstap naar Sampdoria. Hoewel het leven in Italië hem beviel, was het gebrek aan speeltijd aanleiding zijn contract met de Serie A-club te laten ontbinden. In Genua kwam de Deen in anderhalf seizoen slechts tot zeven competitieduels.

Dankzij zijn transfervrije status was Poulsen een buitenkansje voor AZ. Met de Alkmaarse club heeft hij een principeakkoord bereikt over een tweede dienstverband. De verwachting is dat de 25-voudige international maandag zijn handtekening zet als de medische keuring geen problemen oplevert.

Met de komst van Poulsen heeft trainer Dick Advocaat een extra linksback tot zijn beschikking. Nick Viergever vult nu die positie in, maar vertrekt waarschijnlijk komende zomer uit Alkmaar. Voor Donny Gorter zijn de perspectieven slechter geworden en daarom mag hij tijdens de huidige transferperiode worden verhuurd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.