Poulsen tast nog in het duister over ernst knieblessure

Reacties

De problemen op de linksbackpositie nemen mogelijk verder toe voor PSV. Trainer Phillip Cocu was genoodzaakt Simon Poulsen woensdagavond in het Champions League-duel met VfL Wolfsburg naar de kant te halen wegens een knieblessure.

Poulsen tast nog in het duister over ernst knieblessure

Poulsen kwam na een duel met Julian Draxler verkeerd neer, maar kon zelf na afloop nog niet zeggen hoe ernstig zijn kwetsuur is. Onderzoek zal moeten uitwijzen of Cocu na Jetro Willems opnieuw een vleugelverdediger in de lappenmand ziet belanden.

Willems kwam dit seizoen nog niet in actie door een tijdens de voorbereiding opgelopen knieblessure. Vorige week kreeg de Oranje-international bovendien te maken met een terugslag. De 21-jarige verdediger moet daardoor nog zes weken extra rust houden.

Mocht Poulsen ook voor een langere periode aan de kant staan, dan heeft Cocu met Joshua Brenet en Santiago Arias nog twee volwaardige opties over voor de backposities. Jordy de Wijs kan ook als linksback uit de voeten. De twintigjarige verdediger maakte dinsdag zijn debuut voor PSV.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.